Installatiebedrijf regio Dokkum


Bijlstra Installaties is een ervaren installatiebedrijf gevestigd in Dokkum. Wij zijn u graag van dienst bij zowel het onderhouden als installeren van uw installatiesystemen. Op deze pagina leest u daar meer over. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Even voorstellen

Het begon in 1997 toen dhr. Jent Bijlstra Technisch Buro Meijer in Berlikum overnam. In 1999 werd de naam veranderd in ‘Bijlstra Installaties’ en is het installatiebedrijf verhuisd naar Dokkum. Vanuit die plek is Bijlstra Installaties in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar installatiebedrijf in de regio. Als totaalinstallateur zijn we gespecialiseerd in verschillende vakgebieden binnen de installatiesector. Zo kunt u bij ons terecht voor installaties bij verbouw, nieuwbouw, renovatie en totaalprojecten. Daarnaast staan we voor u klaar als het gaat om service en onderhoud voor uw installatie

Over ons

Onze dienstverlening

Van cv-ketels tot ledverlichting en van zinkwerk tot warmtepompen; als totaalinstallateur van Dokkum zijn we u van dienst bij al uw installatiewerkzaamheden. Zo bieden wij u verschillende koelings-, verwarmings- en sanitaire installaties om uw leefomgeving zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij kunt u kiezen uit een onderhoudsabonnement om uw nieuwe installatie periodiek te laten onderhouden. Wilt u een los onderhoudsabonnement afsluiten? Dat kan. Bij ons kunt u verschillende abonnementen afsluiten voor uw cv-ketel, boiler, geiser of WTW-systeem.  

Lees meer over installaties

Uw partner in duurzaamheid

Naast het onderhouden en installeren van installatiesystemen zijn wij eveneens gespecialiseerd in duurzame installaties. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor verschillende duurzame producten, zoals zonnepanelen, zonneboilers en laadpalen. Onze installateurs beschikken over de kennis en expertise om u te adviseren over de duurzame mogelijkheden voor uw huis of bedrijfspand. Zo gaan we samen op zoek naar een duurzame oplossing voor u en het milieu. 

Lees meer over duurzaam

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.