Installatiebedrijf regio de Westereen


Voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio van De Westereen bent u bij Bijlstra Installaties aan het juiste adres. Wij leveren installatietechniek op maat, dragen ons steentje bij aan het milieu en voorzien u van de beste service. Wij zijn er zowel voor de particulier als de zakelijke klant en hebben ervaring met de nieuwbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud van installaties. Mede daarom kunt u bij installatiebedrijf Bijlstra kiezen voor een voordelig onderhoudsabonnement. Met dit abonnement wordt uw installatie regelmatig gecontroleerd en gereinigd, waardoor u zorgeloos kunt blijven genieten van uw installatie.

Installatietechniek

Bij ons vindt u altijd een installatie die past bij uw situatie en wensen. Met een koelingsinstallatie of verwarmingsinstallatie van Bijlstra geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw kamer. Daarnaast voorzien we u graag van comfort en hygiëne met onze sanitaire installaties of ons dak- en zinkwerk. Ook voor uw veiligheid staat Bijlstra Installaties klaar. We helpen u graag bij het beveiligen van uw huis of bedrijfspand met geavanceerde camerabeveiliging of slimme brandpreventie installaties. Zo kunt u zorgeloos blijven doen wat u het liefste doet. 

Onze installatietechniek

Duurzame techniek

Installatiebedrijf is uw partner in duurzaamheid. Samen met u proberen de beste duurzame technieken in te zetten voor een beter milieu. Daarom adviseren onze installateurs u graag over de duurzame mogelijkheden wat betreft uw woning of bedrijfspand. Zo heeft u bij ons onder andere de keuze uit zonnepanelen, zonneboilers, de Blauwe Molenled-verlichting, waterontharder en laadpalen. Naast een beter milieu is een duurzame installatie ook nog eens een slimme investering in uw portemonnee. Met de duurzame installatietechniek van Bijlstra brengt u namelijk de energierekening omlaag en profiteert u in sommige gevallen van subsidies. 

Onze duurzame techniek

Waarom Bijlstra?

Bij Bijlstra profiteert u van topkwaliteit en service op maat. Onze installateurs doen er alles aan om tot de beste oplossing te komen voor u. Hetzij met een nieuwe installatie, hetzij door het onderhouden van uw huidige installatie. Daarnaast zijn er nog meer redenen om te kiezen voor Bijlstra:

[v]Vertrouwde installatiespecialist in de regio De Westereen

[v]Jarenlange ervaring binnen verschillende installatiedisciplines

[v]24/7 service- & storingsdienst

[v]Installatiebedrijf met oog voor het milieu 

Onze service

Contact

Wilt u meer weten over ons of heeft u vragen over onze installatietechniek? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Dokkum (Vlakbij De Westereen, Damwoude en Driesum). 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.