Installatiebedrijf regio Damwoude


Als totaalinstallateur is Bijlstra Installaties uw adres voor al uw installatiewerkzaamheden in de regio van Damwoude. U kunt bij ons terecht voor algemene installatietechniek, duurzame installatietechniek en periodiek onderhoud van uw installaties. Wij zijn er voor zowel de particuliere als de zakelijke klant en helpen u graag aan de beste installaties. Daarnaast sluit u bij ons makkelijk en snel online een onderhoudsabonnement af. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten kunt u zonder omkijken naar uw installatie doen wat u het liefste doet. 

Onze installatietechniek; van verwarming tot camerabeveiliging

Installatiebedrijf Bijlstra draagt graag bij aan een fijne leefomgeving voor u. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw installaties. Zowel voor thuis, als op het werk. Om uw huis tot een aangename plek te maken, voorzien we u graag van efficiënte en zuinige verwarmingsinstallaties, koelingsinstallaties en sanitaire installaties. Ook voor uw bedrijfspand biedt Bijlstra een oplossing als het gaat om installatietechniek. Wij bieden vakkundig dak- en zinkwerk, betrouwbare camerabeveiliging en slimme brandpreventie installaties. Zo bent u altijd verzekerd van installaties van hoge kwaliteit en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bekijk onze installaties

Onze duurzame techniek; van zonnepanelen tot led-verlichting

Stroom opwekken op een duurzame manier. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De installateurs van Bijlstra dragen hier graag hun steentje aan bij. Wij adviseren u over de slimste duurzame technieken die het best passen bij uw huis of bedrijfspand. In sommige gevallen is het plaatsen van zonnepanelen een slimme investering, terwijl in een ander geval led-verlichting al een groot verschil maakt. Daarnaast vindt u bij ons ook andere duurzame producten, zoals een laadpaal, een waterontharder, de Blauwe Molen of een warmtepomp

Bekijk onze duurzame technieken

Onze klanten; van Damwoude tot Drachten

In de loop der jaren is installatiebedrijf Bijlstra uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de provincie Friesland. Wij voorzien zowel onze particuliere als zakelijke klanten van de beste installaties. Hierdoor hebben we ruime ervaring in het plaatsen en monteren van installaties in bijkeukens van plaatselijke bewoners uit Damwoude en grootschalige installatiesystemen bij bedrijfspanden in Drachten. Wat voor soort installatie u ook zoekt, in iedere situatie staat Bijlstra Installaties voor u klaar.

Onze klanten

Meer over Bijlstra

Bent u op zoek naar een ervaren installatiebedrijf in de regio Damwoude? Zoek dan niet verder. Bijlstra Installaties helpt u op weg bij het adviseren, monteren en onderhouden van uw installaties. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op en laat u adviseren door onze deskundige installateurs.

Bovendien kunt u bij ons eenvoudige online een onderhoudsabonnement afsluiten of een offerte aanvragen. Zo weet u meteen waar u toe bent en is uw installatie in goede handen!

Offerte aanvragen

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.