Cv-ketel Dokkum


Onderhoud aan uw cv-ketel is van levensbelang. Zonder onderhoud is de kans groot dat er naar verloop van tijd mankementen ontstaan en dat de werking van de cv-ketel achteruit gaat. Zorg er daarom te allen tijde voor dat uw cv-ketel is voorzien van jaarlijks onderhoud door de specialisten van Bijlstra uit Dokkum. Is uw cv-ketel toch aan vervanging toe? Geen probleem. Ook dan staan onze servicemonteurs voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in verschillende situaties weten we precies hoe we uw cv-ketel moeten vervangen en waar we op moeten letten. Bij ons bent u verzekerd van service van de hoogste kwaliteit. Ook voor het vervangen van uw cv-ketel gaat u dus naar Bijlstra Installaties uit Dokkum. 

Cv-ketel vervangen

Cv-ketel vervangen in Dokkum

De kwaliteit van iedere cv-ketel gaat in de loop van de tijd achteruit. Hoewel onderhoud aan de cv-ketel ervoor zorgt dat dit zolang mogelijk duurt, zal u uw cv-ketel op een gegeven moment moeten worden vervangen. In dat geval bent u bij Bijlstra Installaties uit Dokkum aan het juiste adres. Onze installatiespecialisten helpen u graag bij het vervangen van uw ketel en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer kunt wonen in een warm thuis. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden voor het vervangen van uw cv-ketel in de regio Dokkum of vraag gemakkellijk online een offerte aan. Bovendien sluit u eenvoudig online een serviceabonnnement af, zodat u lang kunt blijven genieten van uw nieuwe cv-ketel. 

Offerte aanvragen

Opties voor vervangen cv-ketel

Is het tijd om uw cv-ketel te vervangen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor wat betreffende de vervangende installatie. Uiteraard kunt u uw oude cv-ketel laten vervangen voor een nieuwe variant, maar bij Bijlstra uit Dokkum heeft u meerdere opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een duurzame verwarmingsinstallatie. Bij ons vindt u verschillende duurzame installaties die niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door energie op een duurzame manier op te wekken, bespaart u namelijk veel geld op uw energierekening. Laat uw cv-ketel daarom vervangen door een van onze duurzame installaties, zoals een warmtepomp, een zonneboiler of een wtw-systeem. Wilt u advies over de beste keuze voor uw situatie? De installatiespecialisten van Bijlstra uit Dokkum vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het vervangen van uw cv-ketel in Dokkum. 

Duurzame installaties

Meer weten

Heeft u vragen over het vervangen van uw cv-ketel of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medwerkers vertellen u graag meer over het vervangen cv-ketels in de regio van Dokkum en helpen u om de beste keuze te maken. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.