Koop uw cv-ketel in Dokkum


Bij Bijlstra Installaties staan we altijd voor u klaar als het gaat om installatiewerkzaamheden. We helpen u bij het maken van de juiste keuze voor de beste installatie en denken altijd met u mee. Zo ook bij de keuze voor uw cv-ketel. Als installatiespecialist in de regio van Dokkum weten we als geen ander wat uw pand nodig heeft om het op de juiste temperatuur te krijgen. Door onze jarenlange ervaring bij zowel particuliere als zakelijke klanten zorgen zijn we bedreven in het plaatsen van de beste cv-ketels in en om Dokkum. Bekijk ons volledige aanbod cv-ketels op de website en laat uzelf voorzien van de beste cv-ketels van Dokkum. 

Meer over onze cv-ketels

Onderhoud cv-ketel Dokkum

Een cv-ketel is een investering waarvan u veel profijt en lang plezier van kan hebben. Het is hierbij echter wel belangrijk dat u uw cv-ketel periodiek laat onderhouden. Sluit daarom voordelig een van onze onderhoudsabonnementen af voor onderhoud aan uw cv-ketel in Dokkum en omstreken. Met dit abonnement bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en garanderen we u een goede werking van de cv-ketel. Is er onverhoopt toch iets mis met de ketel? Dan is een reparatie voor u gratis. Op deze manier voorkomt u hoge reparatiekosten, gevaarlijke situaties en bespaart u veel geld op uw energierekening. Kies daarom voor gecertificeerd onderhoud van de cv-ketelspecialist van Dokkum. 

Bekijk onze cv-ketel abonnementen

Duurzame cv-ketels Dokkum

Als 'groen' bedrijf willen we 'groen' ondernemen. Daarom hebben we niet alleen ons pand in Dokkum duurzamer gemaakt, maar ook onze producten. Bij ons kunt u terecht voor verschillende duurzame installaties die helpen uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken. Neem bijvoorbeeld onze cv-ketels. Door voor u cv-ketels op maat te selecteren zorgen we voor een duurzame verbranding. Hierbij is het belangrijk dat eventueel vuil en roest wordt afgescheiden, zodat het verwarmingswater soepel door de leidingen stroomt. Onze cv-ketel specialisten helpen u graag bij het optimaliseren en onderhouden van uw cv-ketel. Kies daarom voor een cv-ketel + onderhoud bij Bijlstra Installaties Dokkum. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Meer weten over onze cv-ketels?

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze cv-ketels of wilt u advies op maat ontvangen voor het plaatsen van een cv-ketel in uw woning of pand in Dokkum? We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen. Samen met u gaan we op zoek naar de beste cv-ketel voor uw situatie. 

Kies voor kwaliteit. Kies voor een cv-ketel van Bijlstra Installaties Dokkum.

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.