Installatiebedrijf regio Burgum


Bijlstra Installaties is de vertrouwde naam in de regio Burgum als het gaat om installatietechniek. Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag bij plaatsen van nieuwe installaties, het onderhouden van uw cv-ketel of het meedenken over duurzame investeringen. Bij ons sluit u gemakkelijk online een serviceabonnement af en kunt u online een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder met uw installatiewerkzaamheden.

Offerte aanvragen

Installatietechniek voor iedereen

Onze kennis over installatietechniek zetten we in voor iedereen. Dit betekent dat particulieren, bedrijven, aannemers, agrarische ondernemers, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen allemaal terecht kunnen bij ons. Wij voorzien u graag van advies over de meest geschikte installatietechniek en denken met u mee als het gaat om duurzame oplossingen. Bovendien hebben we veel ervaring in huis op verschillende installatieterreinen; van een woning in Burgum tot een bedrijfshal in Dokkum. 

Onze klanten

Service & onderhoud

Onze installatietechniek staat bekend om zijn betrouwbare kwaliteit. Toch is het van belang om uw installaties periodiek te laten onderhouden. Daarom kunt u bij Bijlstra online een onderhoudsabonnement afsluiten. Hiermee wordt uw installatie jaarlijks onderhouden en profiteert u van vele voordelen. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar in het geval van storingen. Onze service- & onderhoudsdienst is dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. In het geval van een storing komen onze installateurs zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen. 

Service & onderhoud

(Duurzame) installaties

Bij Bijlstra kunt u terecht voor installaties in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor verwarmings-, koelings-, sanitaire en ventilatie-installaties. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud aan uw dak- en zinkwerk of het plaatsen van brandpreventie-installaties. Wilt u uw bedrijf duurzamer maken? Ook dan staat Bijlstra voor u klaar. Met onze duurzame installatieproducten zoals zonnepanelen, led-verlichting en laadpalen helpen wij uw bedrijf graag op weg naar een duurzame toekomst. 

Onze installaties

Meer informatie?

Bekijk onze website of neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers. We staan altijd voor u klaar om u te helpen bij uw installatiewerkzaamheden en voorzien u graag van deskundig advies. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.