Installatiebedrijf regio Burdaard


Bijlstra is er voor iedereen en voor alle installatieklussen. Van groot tot klein. Van cv-ketels tot waterontharder. En van onderhoud tot renovatie. Kortom, wij zijn het vertrouwde installatiebedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden in de omgeving van Burdaard. Bij ons kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, het laten monteren van een nieuwe beveiligingsinstallatie en nog veel meer.  Door onze jarenlange ervaring weten we wat er nodig is in welke situatie. Met deze kennis voorzien we u van deskundig advies. Maar we luisteren ook naar uw wensen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze klanten en gaan aan de hand van uw voorkeuren op zoek naar de beste oplossing. Dat is de service van Bijlstra - dé vertrouwde installatiespecialist in de regio Burdaard. 

 

Onze service

Installatietechniek in en om Burdaard

Of het nu gaat om het onderhoud van een cv-ketel bij u thuis in Burdaard of het plaatsen van betrouwbare installatietechniek in een fabriek; Bijlstra Installaties is van alle markten thuis. Bij ons kunt u terecht voor talloze installatietechnieken in talloze soorten en maten. Zo voorzien we u bijvoorbeeld van de beste verwarmings- en koelingsinstallaties zoals luchtverwarmers, warmtepompen, airconditionings of balansventilaties. Daarnaast zijn we er ook voor uw sanitaire installatiewerk. We helpen u bij het plaatsen van bijvoorbeeld tapwaterinstallaties, warmwatervoorziening of grijswaterinstallaties. Naast het creëren van een optimaal woongenot zorgen we ook voor een veilige leefomgeving. Dit doen we door u te helpen met het renoveren of onderhouden van uw dak- en zinkwerk en door het plaatsen van betrouwbare camerabeveiliging. Bekijk onze website voor het volledige aanbod installatietechniek voor de omgeving Burdaard. 

Bekijk onze installatietechniek

Onderhoudsabonnement in Burdaard

Zonder periodiek onderhoud loopt u het risico op ongemakken wat betreft uw installatie. Zo kan er koolmonoxide vrijkomen of kunnen er onderdelen verslijten. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, biedt installatiebedrijf Bijlstra u verschillende abonnementen voor onderhoud in en om Burdaard. Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende abonnementen; een onderhoudsabonnement, een serviceabonnement of een all-in-abonnement. Bij het onderhoudsabonnement bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en een altijd goed werkende installatie. Met een serviceabonnement profiteert u eveneens van jaarlijks onderhoud, maar ontvangt u ook gratis hulp in het geval van storing. Door een all-in-abonnement af te sluiten, loopt u nooit het risico op extra kosten. U ontvangt jaarlijks onderhoud, gratis storinghulp en u profiteert van gratis vervanging van verbruikte onderdelen wanneer er iets mis is met een installatie. Dat is de betrouwbare onderhoudsservice van Bijlstra in de omgeving van Burdaard. 

Onze abonnementen

Meer informatie

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar wat Bijlstra Installaties kan betekenen voor uw installatieklus in de omgeving van Burdaard? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor in Dokkum. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij uw vragen en problemen over uw installaties. Vergeet ons niet te volgen via social media en u aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.