Installatiebedrijf regio Buitenpost


Installaties van A tot Z. Bij Bijlstra Insallaties kunt u terecht voor alle soorten en maten installaties in de omgeving van Buitenpost. We leveren installatietechniek die verder gaat dan slechts een installatie. Op basis van uw situatie en voorkeuren leveren we maatwerk af. Door onze jarenlange ervaring weten we wat u in welke situatie nodig heeft en komen we altijd met een passende oplossing. Bij Bijlstra kunt u onder meer terecht voor het plaatsen of onderhouden van uw cv-ketel, boiler, geiser of gaskachel. Daarnaast bieden we ook installatietechniek aan op andere vlakken, zoals beveiliging en sanitaire voorzieningen. Bekijk ons volledige aanbod op de site. 

Bekijk ons aanbod

Duurzame installatietechniek

Als het gaat om duurzame installatietechniek is Bijlstra Installaties het aangewezen installatiebedrijf. We doen er alles aan om ons steentje bij te dragen aan de opwekking van groene energie en een schoon milieu. Daarom kunt u als particulier of ondernemer bij ons terecht voor verschillene duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, laadpalen of waterontharders. Met deze installaties profiteert u van 100% groene energie en bespaart u veel geld op uw energierekening. Bekijk al onze duurzame producten op de site of vraag onze medewerkers voor een duurzaam advies op maat. 

Onze duurzame installatietechniek

Werken & stagelopen

Woon je in de regio Buitenpot en ben je op zoek naar een uitdagende baan of stage in de installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Bijlstra zijn we altijd op zoek naar enthousiaste studenten of gepassioneerde installateurs die hun talenten graag verder willen ontwikkelen. Als groeiend installatiebedrijf bieden we je veel zelfstandigheid, een jong en gedreven team en veel gezelligheid op de werkvloer. Bekijk de openstaande vacatures op de website of stuur ons je cv met je motivatie in een toelichting. Mogen we jou binnenkort verwelkomen als kersverse collega? 

Bekijk onze vacatures

Meer weten?

Heeft u vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u deskundig advies over uw installatiewerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw installatieprojecten. Blijf daarnaast op de hoogte van ons nieuws en speciale aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volgs ons via social media. 

Neem contact met ons op

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.