Instalaltiebedrijf regio Broeksterwald


Bijlstra Installaties levert installatietechniek op maat voor de regio Broeksterwald. Door onze jarenlange ervaring weten wat u nodig heeft in welke situatie dan ook; van onderhoud aan de warmtepomp bij u thuis in Broeksterwald tot het renoveren van agrarische koelingsinstallaties. Onze installateurs denken graag met u mee en voorzien u graag van advies voor uw installatieklus. We zien zien service namelijk als een product. In het geval van een storing staan we altijd voor u klaar en we hebben aandacht voor uw wensen. U kunt bij ons altijd vertrouwen op een kwalitatief goed product, een tijdige levering en service als er iets mis is met het product. Samen met u gaan we voor de beste oplossing voor uw installatiewerk in Broeksterwald. 

Onze service

De beste installaties voor Broeksterwald

Bij Bijlstra Installaties bent u in de omgeving van Broeksterwald altijd verzekerd van hoogstaande kwaliteit installatietechniek. Onze installateurs zijn echte specialisten en zijn bedreven op alle vlakken van het installatiewerk. Ze staan voor u klaar bij het onderhoud van uw cv-ketel, het monteren van nieuwe sanitaire installaties of het renoveren van uw dak- en zinkwerk. Naast deze diensten heeft Bijlstra nog veel meer te bieden voor de regio Broeksterwald. Zo helpen we u graag aan een fijne leefomgeving door de beste verwarmings- en koelingsinstallaties te leveren. Ook voor een veilig gevoel bent u bij installatiebedrijf Bijlstra aan het juiste adres. Wij zorgen met de nieuwste technieken voor de beste camerabeveiliging die u zich kunt wensen. 

Ontdek onze installatietechniek

Duurzame installaties voor Broeksterwald

Duurzame installaties worden steeds populairder én belangrijker. Dit soort installaties is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door een efficiëntere werking bespaart u op de lange termijn flink op uw energierekening, terwijl u van begin af aan profiteert van groene energie. Bovendien profiteert u in somme gevallen van aantrekkelijke subsidies van de overheid voor het plaatsen duurzame installaties in uw woning in Broeksterwald. Daarom kunt u bij installatiebedrijf Bijlstra terecht voor verschillende duurzame installatietechnieken. Ons standaardassortiment bestaat uit zonnepanelen, zonneboilers, wtw-systemen, warmtepompen, led-verlicht, laadpalen en waterontharders. Wij geloven dat ieder pand in en om Broeksterwald groener kan. We voorzien u graag van advies over de mogelijkheden om uw bedrijfspand of woning duurzamer te maken. 

Bekijk onze duurzame installatietechniek

Meer weten?

Voor vragen, opmerkingen of deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Daarnaast bent u van harte welkom voor een goed gesprek bij ons op kantoor in Dokkum (via N356 vanaf Broeksterwald). Maak online een afspraak of loop gerust eens binnen. Vergeet ons bovendien niet te volgen op social media en u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. 

Contact

Mis onze aanbiedingen en speciale acties niet! Meld u hier aan voor de nieuwsbrief.