Subnavigatie
02 July 2024

Tekenaar/calculator/werkvoorbereider installaties W+E (32-40 uur)


Ben jij zowel creatief als cijfermatig goed georganiseerd? Heb je ervaring in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en met W+E installaties? Dan weet je precies waar wij naar op zoek zijn!

Als tekenaar/calculator/werkvoorbereider geniet je van het werken aan gedetailleerde ontwerp- en installatietekeningen en ben je sterk in het analyseren van uitvoeringsproblemen binnen projecten. Je begint met schetsontwerpen en voorlopige tekeningen, en volgt zorgvuldig de instructies in het bestek voor verdere uitwerking. Vergeet hierbij niet jouw creativiteit toe te passen!

Wat ga je doen?

·       Maken van calculaties, begrotingen, ontwerp- en installatietekeningen volgens bestek en schema’s voor diverse projecten;

·       Leidingberekeningen uitvoeren voor luchtkanalen, CV-leidingen, waterleidingen en afvoerleidingen, inclusief benodigde appendages;

·       Ondersteunen van collega’s bij calculatie en projectbeheer;

·       Verbeteren van schetsontwerpen en vertalen naar uitvoeringstekeningen binnen geldende normen, voorschriften en budget;

·       Bestellen van materiaal voor projecten en bijhouden van meer- en minderwerk;

·       Aanvragen van offertes bij leveranciers en opstellen van materiaallijsten voor werkvoorbereiding;

·       Bijhouden van tekeningen gedurende projecten en zorgen voor een revisiemap na oplevering.

 

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je een dynamische functie met een goed salaris en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. Ons team bestaat uit enthousiaste collega's en je werkt voornamelijk in de regio, waardoor je een goede balans hebt tussen jouw werk en privéleven.

·      Uitdagende technische projecten met een marktconform salaris;

·      Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief 38 vrije dagen;

·      Een prettige werksfeer met gedreven collega's;

·      Doorgroeimogelijkheden en kansen voor het volgen van cursussen en trainingen;

·      Jaarlijkse personeelsuitjes en -feestjes;

·      Een werkgebied in de regio.

 

Jij hebt:

·      Een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 richting installatietechniek;

·      Ervaring met AutoCAD;

·      Ervaring met StabiCad (pré).

 

 

 

Jij bent:

·      Gedreven om je verder te ontwikkelen;

·      Klantgericht en flexibel;

·      Zelfstandig en een teamspeler.

 

Voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! We ondersteunen je graag in jouw ontwikkeling als de organisatie en het werk je aanspreken.

 

Over Bijlstra Installaties
We zijn Bijlstra Installaties, een hecht team van 25 collega's dat elke dag keihard werkt om klanten én collega's blij te maken. Als onderdeel van de VDK Groep hebben we een stevige fundering en genieten we van leuke extra's zoals jaarlijkse personeelsuitjes en feestjes, terwijl we toch zelfstandig blijven als installatiebedrijf.

 

Als totaalinstallateur zijn we echte experts in allerlei installatiewerk en bedienen we een breed scala aan klanten, van particulieren tot grote bedrijven en bouwbedrijven. We zijn altijd bezig met vernieuwing en verbetering, voor onze klanten én voor ons team. Samen met jou zetten we elke dag weer stappen naar een duurzamere toekomst!

 

Solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer direct via onze website www.bijlstra.nl en we nemen snel contact met je op! Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@bijlstra.nl of bel naar +31 (0)519 221790.

 

Noot voor bureaus: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Geen geschikte vacature? Stel een vacaturemelding in!