Subnavigatie
02 July 2024

Eerste monteur & leidinggevende (W) werktuigkundige installaties


Ben jij toe aan de volgende stap in jouw installatietechniekcarrière? Wil jij jouw technische vaardigheden op de juiste manier benutten én leidinggeven aan ons team voor nieuwbouw en renovatie? Dan maken we graag kennis met je!

Als eerste monteur en leidinggevende van het team nieuwbouw & renovatie ben je drijvende kracht in onze projecten voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de uitvoering, maar ook voor het motiveren en begeleiden van je collega's. Bij ons krijg je de kans om niet alleen aan installaties te sleutelen, maar ook aan jouw eigen toekomst!

 

Wat ga je doen?

·      Zelfstandig aanleggen van werktuigbouwkundige installaties zoals verwarmings-, sanitaire-, gas-, luchtbehandelings- en warmtepompinstallaties;

·      Fungeren als aanspreekpunt en effectief communiceren met onze opdrachtgevers;

·      Bepalen van de werkvolgorde van onze projecten;

·      Aansturen van leerlingen en monteurs (indien nodig).

 

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je een dynamische functie met een goed salaris en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei. Ons team bestaat uit enthousiaste collega's en je werkt voornamelijk in de regio, waardoor je een goede balans hebt tussen jouw werk en privéleven.

·      Uitdagende technische projecten met een marktconform salaris;

·      Een volledig uitgeruste bus voor jouw werkzaamheden;

·      Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief 38 vrije dagen;

·      Een prettige werksfeer met gedreven collega's;

·      Doorgroeimogelijkheden en kansen voor het volgen van cursussen en trainingen;

·      Jaarlijkse personeelsuitjes en -feestjes;

·      Een werkgebied in de regio.

 

Jij hebt:

·      Een afgeronde Mbo-opleiding eerste monteur werktuigkundige installaties;

·      Ervaring in een vergelijkbare functie;

·      Een VCA basis certificaat en rijbewijs B, bij voorkeur ook rijbewijs E;

·      CO-vakmanschap en F-gassen diploma's zijn een pré.

 

Jij bent:

·      Gedreven om je verder te ontwikkelen;

·      Klantgericht en flexibel;

·      Zelfstandig en een teamspeler.

Voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! We ondersteunen je graag in jouw ontwikkeling als de organisatie en het werk je aanspreken.

 

Over Bijlstra Installaties
We zijn Bijlstra Installaties, een hecht team van 25 collega's dat elke dag keihard werkt om klanten én collega's blij te maken. Als onderdeel van de VDK Groep hebben we een stevige fundering en genieten we van leuke extra's zoals jaarlijkse personeelsuitjes en feestjes, terwijl we toch zelfstandig blijven als installatiebedrijf.

 

Als totaalinstallateur zijn we echte experts in allerlei installatiewerk en bedienen we een breed scala aan klanten, van particulieren tot grote bedrijven en bouwbedrijven. We zijn altijd bezig met vernieuwing en verbetering, voor onze klanten én voor ons team. Samen met jou zetten we elke dag weer stappen naar een duurzamere toekomst!

 

Solliciteren?
Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer direct via onze website www.bijlstra.nl en we nemen snel contact met je op! Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@bijlstra.nl of bel naar +31 (0)519 221790.

 

Noot voor bureaus: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Geen geschikte vacature? Stel een vacaturemelding in!