Waarom Bijlstra Installaties?

Bijlstra Installaties is al jarenlang een betrouwbare installatiespecialist op het gebied van service & onderhoud, installaties & duurzaam met bijpassende abonnementen. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe installaties, het renoveren van uw oude installatie of het onderhouden van uw huidige installatiesysteem. Wij zijn er voor zowel de particulieren als de bedrijven en denken graag met u mee. Samen gaan we op zoek naar een duurzame oplossing

Wat kunnen wij voor u doen?

Abonnementen

Met een van onze abonnementen zit u altijd goed. Nadat het systeem is geïnstalleerd, zorgen wij ook voor het onderhoud ervan. Zo kunt u zorgeloos genieten van een goed werkend systeem. 

Online afsluiten

Offerte aanvragen

Wij zijn altijd op zoek naar de duurzaamste oplossing. Daarom bieden wij u verschillende duurzame producten, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ontdek welke duurzame mogelijkheden er zijn. 

Online aanvragen

Service & onderhoud

Problemen of storing? Met onze service- en onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie. Wij zorgen voor een snel en vakkundig herstel van uw installatie. 

Online plannen

Wij zijn er voor iedereen

Wat klanten zeggen

Onze partners