Bijlstra Installaties T. 0519 - 22 17 90

Hogedijken 22       F. 0519 - 22 17 47

9101 WV Dokkum  E. info@bijlstra.nl

CV Ketel Friesland

 

Bent u opzoek naar een nieuwe CV ketel? Een cv ketel moet altijd energiezuinig zijn. Ook moet een CV ketel uw woning aangenaam verwarmen en voldoende warmwater comfort geven.

 

Bijlstra Installaties plaatst alleen CV ketels met topmerken zoals Nefit, Remeha, AWB, Intergas en Itho.

 

Bij de montage van onze cv ketels vervangen wij indien nodig: expansievat, overstortventiel, gaskraan, vul - aftapkraan, kamerthermostaat en inlaadcombinatie.


Jarenlange ervaring in CV ketels

Is het lastig uw installatie te vullen. Bij onze nieuwe aanleg maken wij altijd een vul gelegenheid onder de nieuwe cv ketel.

Moet uw cv installatie bij reparaties altijd helemaal leeg? Bij aanleg van onze nieuwe CV ketels plaatsen wij altijd service afsluiters zodat uw CV ketel separaat van de rest van de installatie leeg kan worden gemaakt.

Kortom als u voor CV ketel vervanging of onderhoud voor Bijlstra Installaties Friesland kiest dan hebt u gebruiksgemak en kostenbesparing alom. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om services te verlenen.

 

Inventarisatie afspraak maken voor een nieuwe CV ketel?

We komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een passende scherpe CV ketel aanbieding voor u te maken. Ons draagvlak is met name regio Friesland. Uiteraard kunnen wij ook storingen aan uw CV-ketel oplossen.

 


Offerte aanvraag

Aanhef *

Ik wil graag een offerte voor: *
Laatste Nieuws

Zonnepanelen? U kunt nog steeds de BTW terugvragen!
05-12-2016 00:00:00

De regeling waarbij consumenten recht hebben op teruggave van de BTW over zonnepanelen, is nog steeds van kracht! Een financieel zeer interessante regeling, waarbij consumenten al snel 600 euro van de belastingdienst kunnen terugvorderen.

6 miljard voor SDE+ 2017 voorjaarsronde
04-12-2016 00:00:00

Het kabinet stelt een verplichtingenbudget open van € 6 miljard in de voorjaarsronde SDE+ 2017. De voorjaarsronde zal lopen van 7 maart tot en met 30 maart 2017. In de najaarsronde wil het kabinet een zelfde bedrag van € 6 miljard openstellen. Het kabinet neemt daarover een definitief besluit na de sluiting van de voorjaarsronde.